ساخت سایت فروشگاهی Fundamentals Explained
ساخت سایت فروشگاهی Fundamentals Explained
Blog Article
خانه انواع روش های طراحی سایت طراحی سایت فرایند ایجاد و تنظیم وبسایتها است که شامل ایجاد طرح ظاهری و...
انتخاب نام دامنه یکی از مهم ترین مراحل ساخت سایت فروشگاهی است. نام دامنه باید بهگونهای باشد که به راحتی به یاد ماندنی، مرتبط با کسبوکار و در دسترس باشد. در ادامه به نکاتی برای انتخاب نام دامنه اشاره میکنم:
بهاینترتیب هکرها حتی در صورت دستیابی به این اطلاعات، قدرت و توانایی بازگشایی این هشها را ندارند.
کلماتی را انتخاب کنید که سرچ بیشتری در میان کاربران دارند؛ ابزارهای رایگان و پولی زیادی وجود دارند که میتوانید کلمات کلیدی مناسب و میزان سرچ ان ها را به دست آورید.
شما به عنوان یک تولید کننده یا صاحب فروشگاه فیزیکی میدانید که فروش محصولات بدون در نظر گرفتن فعالیت در فضای آنلاین، قدرت رقابت شما را به شدت کاهش میدهد. بنابراین بهترین راه برای دستیابی به بالاترین میزان فروش، طراحی سایت فروشگاهی است.
افزونه ووکامرس یک پلاگین فروشگاهساز متن باز برای سایتهای طراحی شده با وردپرس است که برای فروش محصولات و خدمات به کار میرود.
این ویژگی بهویژه برای کسبوکارهایی که چندین برند یا محصولات مختلف را در فروشگاههای جداگانه ارائه میدهند، بسیار کاربردی است.
در این بخش از آموزش طراحی سایت فروشگاهی با بخش مدیریت وردپرس آشنا خواهید شد.
فروشگاههای اینترنتی برای اینکه موفق شوند باید ویژگیهای خاصی داشته باشند.
نکته مهم در ساخت سایت فروشگاهی با سایتسازها این است که با امکانات اینجا را کلیک کنید محدودتری روبهرو هستید و محدودیت نصب افزونه، انتخاب قالب و … را خواهید داشت؛ اما هزینه طراحی سایت با این روش بسیار مقرونبه صرفه است.
- فعالسازی و غیر فعالسازی فیلدهای فرم ورود و افزودن فیلدهای فرم ثبت نام
پشتیبانی و بروزرسانی: از قالبهایی استفاده کنید که توسط توسعهدهندگان فعال پشتیبانی و بروزرسانی میشوند.
یکی از کارهای مرسوم پس از جستجوی محصول، کلیک روی آن و خواندن اطلاعات آن، بازگشت به صفحهی دستهبندی کالا است.
برای راهاندازی وب سایت یک فروشگاه موارد بسیاری را باید در نظر گرفت که تمام آنها بر میزان حرفهای بودن و همچنین مدت زمان تهیهی آن تاثیرگذار خواهد بود.